Timmerwerk

Ons team kan ook bij timmerwerk ondersteunen. Onze ervaren timmermannen gaan geen klus uit de weg. Heb je een klus waarbij timmerwerk nodig is dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor alle timmerklussen in Nieuwkuijk, Vlijmen, Drunen, Heusden of omgeving zit je bij ons goed. Wij houden van een directe en heldere communicatie, goede afspraken die we ook nakomen en kwaliteit timmerwerk. Bij ons zit je altijd goed als je op zoek bent naar kwalitatief timmerwerk.

Timmerwerk is vakmanschap, onze ervaren timmermannen hebben jarenlang ervaring en weten voor elke klus een passende oplossing te verzinnen. Bij elk project zorgen wij dan ook voor een goed resultaat. Mochten wij tijdens de werkzaamheden zaken tegenkomen waarbij er aanpassingen gedaan moeten worden dan zullen wij dat in overleg oplossen.

Timmerman Heusden, Nieuwkuijk, Drunen, Vlijmen

Timmerman Heusden, Nieuwkuijk, Drunen, Vlijmen

Heb je een klus liggen waar je een timmerman voor nodig hebt? Dan kunnen we ondersteunen in regio Heusden, Nieuwkuijk, Drunen, Vlijmen en omgeving. Voor verschillende soorten timmerwerk kan ons team je helpen. Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden op een rijtje gezet waar onze timmermannen mee aan de slag kunnen. Heb je een andere klus waarbij je een timmerman nodig hebt, of weet je niet precies wat voor vakman je nodig hebt voor jouw klus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Maatmeubels laten maken

Denk bijvoorbeeld aan het maken van maatwerk meubelen. Heb je een plek waar je een mooi meubel wil laten maken wat precies past? Dan staan onze timmermannen voor je klaar. Omdat het hier om maatwerk gaat is het voor ons vaak lastig om vooraf een prijsindicatie te geven. Als je hieronder een offerte opvraagt dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken om e.e.a. in te meten en de mogelijkheden te bespreken.

Interieurbouw Heusden en omgeving

Ook interieurbouw klussen doen wij graag. Dit kan een kleine aanpassing zijn tot een volledige verbouwing. Wij denken met je mee in mogelijkheden en begeleiden je van schets tot eindresultaat. Uiteraard geven wij ook advies over diverse mogelijkheden en het verschil in kosten tussen de diverse interieurbouw mogelijkheden.

Keukenbouw

Ook voor het maken van een nieuwe keuken zijn onze timmermannen opgeleid. Wij kunnen helpen bij keukenbouw waarbij onze timmermannen, elektriciens en loodgieters nauwgezet samenwerken. Omdat de planning vanuit één punt aangestuurd wordt zijn de lijntjes kort en kunnen zaken snel geschakeld en afgesproken worden.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00