Huis beveiligen tijdens een verbouwing

Als je je huis aan het verbouwen bent dan is het lastig om alles goed te beveiligen. Tijdens de bouw is een woning vaak makkelijker toegankelijk en kan er schade ontstaan aan jouw eigendom. Daarom bieden wij hier een goede oplossing voor aan in de vorm van en AJAX bouwbeveiligingssysteem. Ook als je huis tijdelijk onbewoond is tijdens de verbouwing is het mogelijk om dit systeem toe te passen. Optioneel is het ook mogelijk om een koppeling te maken met de meldkamer zodat er meteen actie ondernomen wordt bij een eventuele melding.

AJAX bouwbeveiliging

Wij zijn gecertificeerd AJAX bouwbeveiliger. Hierdoor kunnen wij jouw huis tijdens je verbouwing op de juiste manier beveiligen. Met het systeem van Ajax kunnen wij jouw woning tijdens de verbouwing veilig houden en krijg je een melding zodra er toch iets niet in de haak is. Het systeem is volledig draadloos dus is ook te plaatsen tijdens verbouwingen zonder dat er stroom of internet voor aangelegd moet worden.

Inbraak-, rook- en wateralarm

Met verschillende sensoren is het mogelijk om het AJAX beveiligingssysteem uit te breiden. Zo kunnen we uiteraard controleren op inbraak of verdachte bewegingen op de bouw, maar het is ook mogelijk om rooksensoren te plaatsen om eventuele brand te detecteren. Ook een wateralarm is mogelijk als er een risico is op lekkage of overstroming zodat er op het juiste moment een melding komt en er ingegrepen kan worden.

Meer informatie over het systeem en alle sensoren is hier te vinden.

Ook na de verbouwing beveiligen?

Ook als de verbouwing klaar is kunnen wij door onze certificering een compleet draadloos beveiligingssysteem van AJAX aanbieden en installeren. Hiermee is ook na de werkzaamheden jouw woning goed te beveiligen met alle opties die je maar kan bedenken voor een beveiligingssysteem aan huis.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00