Stukadoor

Onze stukadoors kunnen helpen bij een aantal klussen in en rondom huis. Wij kunnen onder andere stukwerk of pleisterwerk aanbrengen op muren en plafonds, wanden en gevels. Hierbij kan gekozen worden uit verschillende afwerkingen. Twijfel je over de beste keuze voor jouw situatie? Dan kunnen wij altijd advies geven zodat de keuze makkelijker wordt.

Wij verzorgen ook het voorlijmen en het voorbereiden van het stucwerk. Denk hierbij ook aan het plaatsen van stucprofielen en zorgen dat alles haaks en recht gestukadoord wordt. Dit doen we graag zelf zodat we weten dat het pleisterwerk de gewenste kwaliteit heeft.

Stukadoor in Heusden, Nieuwkuijk, Drunen, Vlijmen

Ben je op zoek naar een stukadoor in de omgeving van gemeente Heusden? Dan kunnen wij je ook hierbij helpen. Onze stukadoors werken zeer precies en zorgen voor een nette afwerking. Het stucwerk wordt altijd in overleg begroot en de werkzaamheden worden in overleg ingepland. Ook voor stucwerkzaamheden in Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch staan wij voor je klaar.

Stukadoor in Heusden, Nieuwkuijk, Drunen, Vlijmen

Heb je zelf een klus waarbij onze stukadoors je kunnen helpen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan met zo veel mogelijk informatie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een goede kosteninschatting te kunnen maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00